16 Αυγούστου 2010

Οι σοσιαλιστικότατοι...

Σε προεκλογική ομιλία που είχε πραγματοποιήσει ο Εξοχότατος Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ κ. Σιφουνάκης, στην Ερεσό της Λέσβου στις 21 Σεπτεμβρίου 2009), μεταξύ άλλων είχε πει:

«Το σημείο αιχμής αυτής της εκλογικής αναμέτρησης έγκειται στη διαφορά φιλοσοφίας μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στην προσέγγιση των οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων της χώρας και στην πρακτική που πρέπει να ακολουθήσει η νέα Κυβέρνηση. Το ΠΑΣΟΚ, σε αντίθεση με τη ΝΔ που εξαγγέλλει πάγωμα μισθών και συντάξεων, βασίζεται στην πάταξη της πελατειακής σπατάλης και διαφθοράς(ουουου…), στην αναδιοργάνωση του εθνικού εισοδήματος (ωωω!!!), ώστε από εκεί να προκύψουν οι πόροι για τις οικονομικά ασθενέστερες τάξεις (χαρά η ασθενέστερη) και την αναθέρμανση της αγοράς (φωτιά στα μπατζάκια της). Αυτή τη διαφορά αντίληψης στη διακυβέρνηση της χώρας, οφείλουμε να την αποσαφηνίσουμε στο λαό, για να την αξιολογήσει και να μας εμπιστευθεί την ψήφο του».

Ο πάντα αμετροεπής, με την οφρύ παρουσιάστε, αυθάδης κατ΄ εξακολούθηση και υβριστής κύριος Σιφουνάκης, μετά τις πρόσφατες πυρκαγιές και μετά τη γνωστή υπόθεση με τα 50 εκ. που είχε δώσει για αναδάσωση ο Βγενόπουλος, πήγε πάλι να πει το ποίημα του… Προφανώς όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει και δυστυχώς δεν το έχει πληροφορηθεί… Έτσι τον έκραξαν και έτσι τα μάζεψε από την Ερεσό ο εξοχότατος…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα