12 Ιανουαρίου 2011

'Οταν υπουργός του παΣΟΚ συζητά την ασφάλεια της χώρας με τον πρέσβη των ΗΠΑ τότε είναι υπάλληλος γι'αυτούς και δοσίλογος για εμάς


…Μόνο ο Πιουριφόι μας λείπει
Η γνώμη όλων των Ελλήνων για την ΕΥΠ και τις μυστικές υπηρεσίες είναι γνωστή. Άλλο θέμα όμως αυτό και άλλο ο υπουργός Δημόσιας Τάξης (για να μην μπερδευομαστε με τα περί «Προστασίας του Πολίτη») να δίνει αναφορά για την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της Ελλάδας στον πρεσβευτή των ΗΠΑ και να δηλώνει ότι «θα τη χαλάσει και θα την ξανακτίσει» !!!. Αυτά μας έλεγε το ΠΑΣΟΚ ότι γινόντουσαν μόνο στην μετακατοχική Ελλάδα με τον Πιουριφόι και ότι τα πάταξε μαζί με το «κράτος της Δεξιάς».
Στην πραγματικότητα, όπως συνέβη και με το Ελληνικό Κράτος έτσι και στην ΕΥΠ το ΠΑΣΟΚ γκρέμισε ότι καλό και κακό υπήρχε, για να εγκαθιδρύσει το δικό του κράτος, το δικό του «σύστημα ΠΑΣΟΚ».Ήδη ο κ. Χρυσοχοίδης καταγγέλλεται ότι αφού εξήγησε στον Πραίτορα των ΗΠΑ τι θα κάνει, «διέλυσε την ΕΥΠ, τοποθετώντας κομματικούς εγκάθετους σε καίρια πόστα, εντελώς ακατάλληλους να διοικήσουν και επιτρέποντας να αναδειχθούν προσωπικές εμπάθειες, μωροφιλοδοξίες και ενδοσυνδικαλιστικές διαφωνίες…»

συνέχεια http://www.antinews.gr/?p=79615

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα