01 Αυγούστου 2011

Οι ηγετίσκοι μας, ανίκανοι και πατάξουν το βαθύ κράτος (το έκανε ο φοβερός Ερντογάν) της διαπλοκής και των κομματικών στρατών, οδηγούν τη χώρα στο τέλος της ιστορίας της..

Από τον Ιωσήφ Παρμενίδη (αναγνώστη)
Άβουλοι, διαπλεκόμενοι και ανίκανοι να προχωρήσουν σε πραγματικές μεταρρυθμίσεις και γενναίες αποκρατικοποιήσεις που θ άλλαζαν την εικόνα του τριτοκοσμικού κράτους, της τελευταίας κομμουνιστικής χώρας της Ευρώπης, οι ηγετίσκοι μας επιλέγουν να λεηλατήσουν τον ιδιωτικό τομέα με τα έκτακτα, δηλαδή τακτικά χαράτσια.
Απειλούν με φυλάκιση όσους  οφείλουν 5000 ευρώ στο Δημόσιο, όταν ο Ακης, ο Χριστοφοράκος, ο Καραβέλας, οι διαπλεκόμενοι νταβατζήδες, οι επικεφαλής των Οργανισμών που ελέγχονται από το Δημόσιο, το παρακράτος των συνδικαλιστών, οι παράγγες της Δικαιοσύνης κα στη τελική ανάλυση η Αυτοκρατορία της Ανομίας και της Ατιμωρησίας παραμένει αλώβητη στη χρεοκοπημένη χώρα μας.
Κανείς Γερμανός Διοικητής, κανείς Έπαρχος, δεν πρόκειται να βάλει σε τάξη σ αυτή εδώ την ανυπόληπτη χώρα με την ερμαφρόδιτη πολιτική ηγεσία η οποία παρακολουθεί αμήχανα τον Ερντογάν να πετσοκόβει το βαθύ κράτος (αιώνων) των καραβανάδων στη γειτονική χώρα, ενώ οι δικοί μας ηγετίσκοιείναι ανίκανοι ν αντιμετωπίσουν τον Φωτόπουλο, τον Λυμπερόπουλο, το παρακράτος του ΟΠΑΠ, τον Μάκαρο, το τέρας της Μεταπολίτευσης που δημιούργησαν.
Αν δεν κάνω λάθος ο Βενιζέλος είναι εκείνος που τα βρίσκει όλα καλώς καμωμένα στην υπόθεση των υποβρυχίων για να έλθει το ρεπορτάζ της Γιάννας Παπαδάκου με την έρευνα της Debevoise Plimpton που κάνει λόγο για τα εκατομμύρια της μίζας στον Χοντρό και στον «μικρό δικό μας άνθρωπο».
Αν δεν κάνω λάθος το δίδυμο Βενιζέλου –Λοβέρδου, ήταν εκείνο που κατάφερε να απαλλάξει τους Άκη-Παπαντωνίου στην περίφημη Εξεταστική Επιτροπή για τα Εξοπλιστικά που συνέστησε ο Κουρασμένος με τον γραφικό Τραγάκη επικεφαλής.
Φυσικά το δίδυμο Βενιζέλου-Λιάνη έχει κι άλλους λόγους να καυχιέται όπως η κατασκευή και η «παράδοση» του «Γηπέδου Καραισκάκη» στον Σωκράτη…
koudistoporocali

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα